GRATUIT IN PRIMELE 14 ZILE

Poți face un retur gratuit produselor cumparate in termen de maxim 14 de zile de la finalizarea comenzii.

Completeaza formularul.

Completeaza formularul de retur de mai jos cu datele necesare si in termen de 24 – 48 de ore lucratoare vei primi un e-mail de confirmare insotit de un AWB de preluare a coletului de catre un curier SameDay.

Pregateste coletul.

Pregateste si asigura corespunzator produsul pe care doresti sa-l returnezi punandu-l intr-o cutie de carton sau punga de transport. Asigura-te ca produsele sunt in siguranta si sigileaza cu grija coletul.

Asteapta rambursarea sumei.

Dupa ce produsul / produsele au ajuns la noi, le vom verifica iar daca totul este in regula vei primi in termen de 14 zile contravaloarea produselor comandate. Rambursarea se face in contul specificat de tine in formularul de retur.

FORMULAR RETUR

  * Este obligatoriu sa completati numarul corect al facturii in campul “numar factura” de mai sus.
  * Datele de identificare trebuie sa fie identice cu cele din comanda.
  * Va recomandam dezactivarea/stergerea parolelor setate la produse inainte de predarea in unitatea service. Acestea impiedica aducerea la conformitate a produselor si returnarea lor fara interventii.
  * Cererile inregistrate sunt procesate de luni pana vineri in intervalul orar 10:00-17:00. Pentru solicitarile primite in afara programului de lucru, termenul curge incepand cu prima zi lucratoare

  Verificarea coletului

  După primirea coletului, îl vom verifica in raport cu informatiile din formularul de returnare primit.
  Nu uita ca, returul nu se aplica produselor personalizate (de exemplu, trotinete create individual pentru Client), celor care poarta urme de utilizare, produselor zgariate, produselor electronice desfacute sau defectate.

  Urmatoarele categorii de produse NU se pot returna decat sigilate:

  1. Extensii de garantii;
  2. Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate.
  3. Produsele aduse in stoc in urma unei comenzi speciale ferme si a efectuarii platii in avans, nu pot fi returnate.

  Aceste limitari se aplica conform OUG 34/2014 art. 16.

  Produsele comandate si ridicate din punctul de lucru, nu pot fi returnate conform O.U.G 34 din 2014.

  Rambursarea

  Dupa ce coletul ajunge la departamentul de retur si returul este acceptat, in decurs de 14 zile lucratoare se returneaza banii. Intreaga procedură de returnare produs/bani dureaza aproximativ 14 zile calendaristice de la ridicarea returului de catre curier. Restituim fondurile intr-un cont specificat de tine in formularul de retur. In cazul platii cu online cu cardul, prin intermediul:

  • Netopia – vei primi banii prin intermediul acestui serviciu, in contul aferent cardului utilizat la plata comenzii initiale,
  • Ramburs, la livrare – vei primi banii în contul specificat în Formularul de returnare a produsului.

  Te rugam sa nu trimiti colete prin Posta Romana. Acestea se pot pierde in timpul transportului. Nu uita să atasezi Formularul de returnare in colet.

   

  Returul nu se face telefonic.

   

  Coletul va fi trimis la adresa:

  SC TROTI WOW SERVICE SRL
  Bld. Iuliu Maniu nr. 38
  Timisoara, județul Timis
  cod poștal 300188, România

  Contactează-ne pe Facebook chat, e-mail la office@piese-trotinete.ro sau la telefon 0721 655 766

  Consultanții sunt disponibili:

  LUNI-VINERI: 10:00 – 17:00