Livrare comanda

Statusul unei comenzi

Comenzile inregistrate pe Piese-Trotinete.ro pot fi urmarite direct din contul tau, accesand “Istoric comenzi”. De asemenea, vei primi prin E-Mail informatii despre evolutia fiecarei comenzi plasate si numarul de AWB.

Livrarea

In Timisoara

Livrarile in tara se fac in cel mai scurt timp posibil de la primirea e-mail-ului de informare ca s-a efectuat expedierea coletului. Acesta contine numarul de AWB si firma de curierat  prin care se livreaza comanda dvs.

Livrarea se face GRATUIT pentru toate comenzile, indiferent de numarul de produse comandate, dimensiunea sau greutatea acestora.

NOTA: Pot aparea intarzieri cauzate de: epuizarea stocului aflat in magazin, probleme tehnice interne sau factori externi. Termenul de livrare poate varia de la 2 ore, la maxim 30 de zile.

In tara

Livrarile in tara se fac in cel mai scurt timp posibil de la primirea e-mail-ului de informare ca s-a efectuat expedierea coletului. Acesta contine numarul de AWB si firma de curierat  prin care se livreaza comanda dvs.

Livrarea se face GRATUIT in tara pentru comenzile a caror valoare totala depasesc suma de 300 lei, indiferent de numarul de produse comandate, dimensiunea sau greutatea acestora.

Pentru comenzile cu valoare totala mai mica de 300 lei taxa de transport se va calcula in cosul de cumparaturi in functie de greutatea si zona de expediere a coletului.

NOTA: Pot aparea intarzieri cauzate de: epuizarea stocului aflat in magazin, probleme tehnice interne sau factori externi. Termenul de livrare poate varia de la 24 de ore, la maxim 30 de zile.

Din showroom Piese Trotinete

Puteti ridica comenzile plasate online din showroom-ul Piese Trotinete de luni pana vineri in intervalul orar 11:00-19:00 si sambata intre orele 11:00-14:00.

Produsele cu status “In stoc” se pot ridica din showroom doar dupa confirmarea primita de la agentul Piese-Trotinete care v-a preluat comanda, mentionandu-va ora si data la care va puteti prezenta in showroom in vederea achizitionarii produselor.

Pentru ridicarea comenzilor achitate cu Card online de catre persoane fizice si juridice, se va prezenta obligatoriu un act de identitate.

Informatii utile

Timpii de livrare sunt valabili din momentul confirmarii comenzii si exceptand zilele nelucratoare.

Nu se percepe taxa de transport pentru comenzile ridicate din showroom-ul Piese-Trotinete.

Piese-Trotinete.ro nu vinde/livreaza in strainatate.

Puteti cere informatii sau modificari asupra comenzilor dvs. accesand numarul de telefon si/sau adresa de e-mail furnizate in site.

In cazul livrarilor prin curierat rapid este recomandat ca dupa receptionarea comenzii, produsul/produsele sau ambalajul sa fie verificat/e pentru a nu prezenta defectiuni fizice cauzate de transport. Este recomandat ca verificarea sa fie facuta cat mai repede dupa receptionarea comenzii( cel mult 24 ore ), iar sesizarea facuta in maxim 24 de ore de la receptie la adresa de e-mail : office@piese-trotinete.ro. Sesizarea trebuie sa contina informatii despre comanda, despre starea produsului si 3-5 poze cu produsul / ambalajul in care sa se indice eventualele probleme ( deteriorare, neconformitate ). Sesizariile facute mai tarziu de 24 de ore din momentul receptionarii comenzii nu vor fi luate in considerare. *

NOTA:  Acest termen este aplicabil si pentru comenzile ridicate din showroom si ale caror produse nu au fost verificate.

Taxele livrarilor speciale ( altele decat cele standard oferite de catre piese-trotinete.ro ) sunt suportate de client in momentul comenzii si nu sunt rambursabile.

Nu este inclusa verificarea tehnica (testarea, probarea) produselor.

Nu sunt luate in considerare reclamatiile ulterioare receptiei in cazul in care nu au fost respectate recomandarile Piese-Trotinete.ro 

Modalitatea de plata:

Daca ai ales ca modalitate de plata ramburs, poti solicita deschiderea coletului inainte sau dupa ce ai achitat comanda, insa obligatoriu in prezenta curierului.

Daca ai achitat comanda online si ai decis returnarea coletului in urma deschiderii si constatarii ca produsele nu se prezinta in stare perfecta, suma achitata online va fi restituita in contul din care ati efectuat plata.

Taxe si returnarea produselor:

In cazul in care ai ales returnarea produsului, taxele de transport  sunt suportate de catre piese-trotinete.ro.

Pentru coletele care contin mai multe produse, iar in urma verificarii se constata ca cel putin unul dintre produse nu se afla in stare perfecta si refuzi primirea acestuia, atunci se vor returna toate produsele din comanda.

Responsabil departament
Nume: Razvan Dragulescu
E-mail: office@piese-trotinete.ro
Tel.: +40 728 300 144